Steentjes ICT heeft de afgelopen jaren veel succes geboekt met haar slimme werkplekdienst. Om schaalgrootte mogelijk te  maken investeert Steentjes ICT dit jaar in de standaardisatie van haar werkplekdiensten. Hierbij wordt een actieve  samenwerking met Ydentic aangegaan. Het beheren van gebruikers, groepen, toewijzen van licenties én toegang tot applicaties  wordt vanaf nu mogelijk vanuit één overzichtelijk portaal. Met de selfservice mogelijkheid voor gebruikers stelt Steentjes ICT  haar klanten in staat om zelf toegang te regelen tot IT-zaken. Daardoor wordt onder meer het on- en offboarding van  medewerkers heel eenvoudig. 

Positieve energie tijdens tekenmoment

‘Bij de start van de eerste gesprekken was er over en weer positieve energie en enthousiasme over de mogelijkheden van  Ydentic. Nadat het partnership was beklonken hebben we nog lang nagepraat en getafeld bij het bekende Zwolse Italiaanse  restaurant ‘La Stalla’. Wat ons betreft is deze start de basis van een langdurige, zinvolle samenwerking waar onze gezamenlijke  klanten profijt van gaan hebben.’, aldus Marnix Ankone Technisch Directeur bij Steentjes ICT. Jorn Wittendorp Algemeen Directeur bij Ydentic vult aan: ‘Bij de implementatie van de Ydentic Portal liet het kernteam van Steentjes ICT er geen gras  over groeien: binnen enkele uren was het Ydentic Platform gereed om haar eerste klanten aan te sluiten. We zijn vanuit Ydentic  erg onder de indruk van het kennisniveau bij Steentjes ICT en dit komt het gezamenlijke succes zeker ten goede.’

 

Standaardisatie als drijfveer voor diensten

Steentjes ICT heeft de ambitie om flink te gaan groeien met haar Cloud Desktop dienst. Door deze onderdeel efficiënt en  eenvoudig in te richten wordt schaalbaarheid mogelijk. Feitelijk is het een investering in de toekomst, waarbij nu al duidelijk is  dat kosten en marges onder druk komen te staan. Het momentum is nú en met het huidige team moet het mogelijk zijn om  eenvoudig te groeien. 

 

Over Steentjes ICT 

Steentjes ICT is een IT-dienstverlener uit Lichtenvoorde en ontwikkelt ICT-oplossingen voor het MKB in de regio Achterhoek en  Liemers. Het bedrijf staat bekend als expert op het gebied van automatisering. Steentjes ICT heeft oog voor kosten en  rendement en zoekt samen met haar klanten naar de beste oplossing vanuit de klantsituatie.

 

Over Ydentic 

Ydentic maakt efficiënter werken door eenvoudig IT-beheer mogelijk. Dit gebeurt door het beheer van werkplekken, accounts,  toegangsrechten en wachtwoorden vanuit één centrale omgeving: het Ydentic Platform.