ICT-advies

 ICT advies

Als organisatie wilt u efficiënt en zorgeloos werken aan uw kernactiviteiten. Dagelijks zoekt u naar mogelijkheden om beter en sneller te werken tegen lage kosten. Steeds vaker zijn het slimme en vernieuwende ICT oplossingen die organisaties in staat stellen om een voorsprong te behalen.

 

Flexibiliteit en veiligheid

Samen met u maken we een plan om ICT effectief in te zetten. Daarin nemen we mee welke software aansluit bij uw wensen, welke netwerkoplossingen bij u past en hoe de mogelijkheden van online werken kunt benutten. SteentjesICT verdiept zich daarom in uw werkwijze en adviseert over flexibele ICT oplossingen die uw werkwijze ondersteunen en optimaliseren. Voorbeelden hiervan zijn de inzet van een centrale server met thin cliënts, een online oplossing met data opslag, gedeelde agenda’s en online vergaderen. Wij laten u graag in de praktijk zien welke besparingen voor u mogelijk zijn.

 

Wat betekent dit voor u?

U heeft een visie, een ambitie die u graag wilt waarmaken. ICT is in meer of mindere mate belangrijk om uw doelstelling te bereiken. De kans is echter groot dat u vooral kennis en passie heeft voor uw vak en niet voor ICT systemen. SteentjesICT vult uw ontbrekende kennis graag aan zodat we samen uw doel kunnen bereiken. We beperken het papierwerk tot een minimum en gaan voor praktijkgerichte en concrete oplossingen met maximaal resultaat.

 

Interesse?

Wilt u vernieuwing of uitbreiding van uw ICT-omgeving? Of wilt u weten wat u kunt besparen op uw ICT-omgeving? Steentjes ICT biedt ICT-totaaloplossingen. In begrijpelijke taal denken we met u mee over een optimalisatie van het computergebruik, de kansen voor meer effectiviteit, efficiënter werken, kostenbesparing en meer rendement. We kijken naar uw specifieke situatie in uw organisatie en branche zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw ICT-omgeving. 

Heeft u een vraag?

Heeft u behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen uw graag.

tel: 0544- 72 41 90