Hosted Wifi

Hosted Wifi

Wat is Hosted Wifi

Hosted Wifi, letterlijk vertaald betekent Hosted Wifi niets anders dan Wifi dat gehost is in de cloud. Het is een beetje een gekke vertaling want je kan Wifi zelf niet in de cloud hosten omdat het wifi-signaal fysiek aanwezig moet zijn op locatie. Maar het apparaat dat de accespoints aanstuurt, dit is een controller, kan wel gehost worden in de cloud. Je neemt wifi af als dienst, vandaar de andere benaming; WiFi as a Service. Met de controller in de cloud hoef je alleen nog maar accespoint, de apparaatjes die het wifi-signaal verzenden, te laten plaatsen op verschillende plekken door het pand heen.

 

Gasten netwerk

Kostenloos WiFi aanbieden is een waardevolle service voor ieder bedrijf. De generatie van nu kiest een locatie met WiFi. WiFi biedt een meerwaarde voor de bezoekers, meer connecties, likes en gratis reclame voor het bedrijf! Maar dan moet het natuurlijk wel goed werken, snel zijn en vooral veilig zodat iedereen kan genieten van een perfect omgeving, waar dan ook.

 

Op welke locaties kan je Hosted Wifi gebruiken?

Hosted Wifi is ideaal toe te passen in (middel) grote vertrekken, hotels, scholen, vliegvelden en andere (middel) grote (openbare) gebouwen. Hosted Wifi is gemakkelijk te integreren in de bestaande infrastructuur van het netwerk, beveiliging en authenticatie die reeds aanwezig zijn. Hosted Wifi biedt u als gebruiker een betrouwbare, eenvoudig te gebruiken en betaalbare WLAN oplossing met de best mogelijke performance die er nu is.

 

Interesse

Wilt u eindelijk eens een goed wifi netwerk binnen uw bedrijf? Geen gedoe dat het weer eens niet werkt! Met Hosted Wifi van Steentjes ICT zorgen wij ervoor dat uw netwerk het gehele jaar door voor 99,7% up and running is. U heeft er geen omkijken naar het werkt gewoon! Uiteraard is een gasten netwerk mogelijk geheel buiten uw eigen netwerk, dus bezoekers komen niet bij uw data. Gasten krijgen zodra ze verbinding maken een mooi inlogscherm op hun mobiel, tablet of laptop geheel in uw eigen stijl aan te passen.

Wilt u meer informatie over Hosted Wifi mogelijkheden voor uw pand, bel ons op 0544-724190 voor een vrijblijvend gesprek.

Heeft u een vraag?

Heeft u behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen uw graag.

tel: 0544- 72 41 90