Cloudserver

Cloudserver

Wat is een Cloud Server?

De toekomst van computers, volgens sommige bedrijven, Google in het bijzonder, is in de wolken – cloud computing, om precies te zijn. Een cloud – geoptimaliseerde server zal het internet een nog krachtigere entiteit maken. Cloud Computing

De wolk bestaat uit alle Internet -accounts waar u informatie kunt opslaan : e-mail, online documenten, rekeningen bij een internet radio website, en andere plaatsen. Een van de eenvoudigste voorbeelden van Cloud Computing is een programma zoals Google Documenten. Wanneer u een account aanmaakt , uw documenten zijn toegankelijk vanaf elke computer met een internetverbinding – omdat de informatie wordt opgeslagen op de Google Documenten -server, niet op uw computer. Google Documenten is slechts een cloud – gebaseerde applicatie, maar er zijn velen van hen op het internet.

 

Voordelen

is grootste voordeel van een cloud applicatie. De meeste bestaande programma’s zijn zeer eenvoudig, maar zeer veilig: iedereen kan inloggen als je een account hebt en een wachtwoord. Dit betekent dat een medewerker wordt niet gebonden aan zijn computer niet meer, want met een cloud server, kan hij zijn documenten op een andere machine toegang. Een ander groot voordeel is hoe deze systemen gemakkelijk gebruik maken van bestaande technologieën. cloud- applicaties zijn lichtgewicht en hebben weinig extra software.

 

Potentieel

Stel vast te zitten op een luchthaven. met de vitale documenten voor een aanstaande vergadering. U kunt deze documenten uploaden naar een cloud server en deze delen met uw collega’s. Hop op het bedrijf cloud chatten app, en je kunt met ze chatten tijdens de vergadering, ook al ben je op een luchthaven terminal.

 

Hardware

Cloud servers zijn eigenlijk lichter dan servers die gebruikt worden in de traditionele zakelijke transacties. Dat komt omdat deze servers niet worden gebruikt voor het opslaan en toegang tot documenten – die informatie blijft op een database. In plaats daarvan, al deze servers hoeft te doen is het uitvoeren van een website. De lichtheid van cloud computing maakt ook servers minder duur omdat ze dragen minder hardware.

 


Belang

Cloud servers overstijgen besturingssystemen. Een Mac- gebruiker dezelfde internet toegang als een pc-gebruiker. Dit maakt de cloud een ongelooflijk belangrijke innovatie, omdat software -compatibiliteit niet langer een probleem is.

 

Interesse

Wilt u altijd een supersnel netwerk in een beveiligde omgeving? Stap dan over naar de cloud. Een cloud server is een bedrijfsserver maar dan online, geplaatst in een datacenter. U hoeft niet meer te investeren in een server op kantoor en risico’s op diefstal, een stroomstoring, brand of wateroverlast zijn vrijwel uitgesloten. Bovendien beschikt u altijd en overal over uw applicaties, heeft u een flexibele opslag en betaalt u alleen voor wat u gebruikt. Veilig, zonder gedoe en een continue support. Steentjes ICT verzorgt ook het beheer en onderhoud van uw cloud server.

Wilt u ook profiteren van de voordelen van een cloud server? Steentjes ICT adviseert u graag over een complete ICT-oplossing op maat.

Heeft u een vraag?

Heeft u behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen uw graag.

tel: 0544- 72 41 90