Microsoft 365

Microsoft 365: wat kan je ermee?

Werk vanaf elke locatie

Microsoft 365 geeft je de vertrouwde, altijd up-to-date toepassingen die je kent op je favoriete apparaat. Bij sommige abonnementen kun je Office-apps op maximaal vijf pc’s of Macs en vijf tablets (iPad, Windows of Android) installeren en de installatie overdragen als je van apparaat verandert. Bekijk en bewerk bestanden op een Windows-telefoon, iPhone® of Android-telefoon met mobiele Office-apps.

 

Werk volgens jouw schema

Werk wanneer het nodig is en op elk gewenst apparaat. Deel bestanden die altijd toegankelijk zijn, zowel online als offline, en blijf synchroon met je team. Wanneer er werk moet worden verzet, kun je vertrouwen op je Office-apps.

 

Je hoeft niets meer te missen

Besteed je tijd aan je werk en niet aan installeren, bijwerken of synchroniseren. Microsoft 365 creëert achter de schermen de ideale voorwaarden zodat je efficiënt kunt werken. Microsoft 365 blijft daarnaast constant up-to-date, zodat je altijd met de nieuwste versie van Word, Excel, PowerPoint en Outlook werkt.

 

Verhoog je productiviteit met ingebouwde intelligentie

Microsoft 365-toepassingen bieden intelligente mogelijkheden om je te helpen tijd te besparen en betere resultaten te verkrijgen. Maak inhoud met ingebouwde hulpbronnen, ontwerp met zelfvertrouwen en analyseer gegevens om inzicht te krijgen. Of je nu een cv bijwerkt, een presentatie maakt of je budget evalueert, met intelligente services zoals Onderzoek en Editor in Word, Designer in PowerPoint en Insight Services kun je als een pro werken.

 

Overal toegang

Met OneDrive heb je je bestanden altijd bij je.  Sla je bestanden op in OneDrive om ze overal en op al je apparaten beveiligd en toegankelijk  te houden. Deel bestanden veilig en werk in realtime samen in Office. En als je offline bent, worden je wijzigingen automatisch gesynchroniseerd wanneer je weer verbinding maakt.


Bestanden vinden, bijwerken en eraan samenwerken

Werk aan een bestand, sla het rechtstreeks op in OneDrive of SharePoint, en de wijzigingen die je aanbrengt worden direct bijgewerkt. Dankzij de volledige integratie met Office kun je op het ene apparaat beginnen met het samenwerken aan een bestand en dit op een ander apparaat afmaken. Bovendien kun je kiezen uit een verscheidenheid aan functies om  aantekeningen te maken, tekst te markeren en opmerkingen toe te voegen.


Videovergaderingen

Maak vergaderingen persoonlijker en stimuleer teamwerk tijdens virtuele vergaderingen met beeld. Vergader in elke situatie, of je nu met een persoon videobelt, een verkooppresentatie houdt, een teamtraining geeft of een presentatie voor het hele bedrijf houdt.

 

Verzamel eenvoudig feedback en inzichten van klanten of medewerkers

Microsoft Forms biedt je de mogelijkheid om snel gegevens te verzamelen met eenvoudig te maken enquêtes, polls en vragenlijsten die online kunnen worden verspreid en geopend vanuit elke webbrowser. Volg reacties in realtime of exporteer resultaten naar verschillende hulpmiddelen van Microsoft en derden om bevindingen te delen en actie te ondernemen.

 

Profiteer van betrouwbare, professionele bedreigingsbeveiliging

Aangezien er elke 39 seconden ergens ter wereld een hackeraanval plaatsvindt, heb je betrouwbare, beproefde bescherming voor je digitale omgeving nodig. De Microsoft 365-technologieën voor bedreigingsbeveiliging bieden bescherming tegen en inzicht in spam, malware, virussen, phishing-pogingen, schadelijke koppelingen en andere bedreigingen
Heeft u een vraag?

Heeft u behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen uw graag.

tel: 0544- 72 41 90