Cloud desktop

Wat is een Cloud desktop

Bij Cloud desktop worden de programma’s, documenten en instellingen niet op je Pc of laptop opgeslagen maar op een server in het datacenter. Je kunt hierdoor op elk moment van de dag, waar dan ook, met elk apparaat dat je wilt inloggen en bij je gegevens.

 

De makkelijkste manier om te werken

Op een makkelijke en veilige manier samenwerken met uw collega’s is essentieel. Bij Steentjes Cloud bieden wij u de mogelijkheid om voorgoed over te stappen naar de cloud. Vraag geheel zonder kosten een demo aan, of contacteer ons als u vragen heeft, of om een afspraak te maken bij ons op kantoor.

 

Wat wij Bieden

Werkplek Online: Door het gebruiken van onze online werkplek heeft u altijd en overal toegang tot uw data.

Service: Wij helpen u van begin tot eind met het migreren naar de Cloud. En onze helpdesk ik iedere werkdag bereikbaar om u te helpen.

Veilig: Uw data wordt uiterst veilig opgeslagen in onze datacenter hier in Nederland.

 

Wat is Werkplek Online?

Overal werken zoals u gewend bent. Wilt u een verhoogde productiviteit en betrouwbaarheid tegen lage kosten? Met cloud desktop beschikt u voor een vast bedrag per maand vanaf uw internetbrowser over een complete werkomgeving in de cloud. Al uw gegevens en programmatuur zijn beschikbaar wanneer u wilt en waar u ook bent. Steentjes Cloud verzorgt voor u het beheer, de updates en het onderhoud en beveiliging zodat u er geen omkijken naar heeft.

 

Microsoft 365

Of u nu op kantoor of thuis werkt of onderweg bent; met Cloud Microsoft 365 heeft u op vrijwel elke locatie uw vertrouwde programma’s altijd actueel en binnen handbereik op uw pc, laptop of mobiele apparaat. Met deze online versie van Microsoft Office werkt u altijd met up-to-date programma’s en hoeft u geen lokale software meer te installeren. U werkt eenvoudig samen met collega’s en klanten. U behaalt hogere efficiëntie tegen lagere kosten. Steentjes Cloud helpt u graag bij de inrichting en het beheer van uw Microsoft 365-omgeving.

 

Voordelen

Lees over een paar van de voordelen

die komen kijken bij het gebruiken van onze Cloud omgeving.

U kunt inloggen via elk apparaat. Door te werken met onze online werkplek word werken tijd en plaats onafhankelijk. U kan over de hele wereld verbinding maken met uw bureaublad met daarop al uw benodigdheden, zoals applicaties, documenten en uw mailbox. Een ander groot voordeel is dat wanneer u in een Cloud werkt, u geen investeringen meer hoeft te doen in kostbaar apparatuur, of eigen servers.

 

Overal Beschikbaar

U heeft uw data altijd bij de hand voor wanneer u het nodig heeft. Wereldwijd inloggen in uw online werkplek. Ongeacht waar u zich bevindt.

 

Samenwerking

Werken vanaf uw telefoon, uw agenda  bekijken, even snel een mail versturen of samenwerken met uw collega’s in Microsoft Teams. dat zijn een paar van de voordelen van onze Cloud omgeving.

 

Interesse

Wilt u een verhoogde productiviteit en betrouwbaarheid tegen lage kosten? Met cloud desktop beschikt u voor een vast bedrag per maand vanaf elke browser over een complete werkomgeving in de cloud. Al uw gegevens en programmatuur zijn beschikbaar wanneer u wilt en waar u ook bent. Steentjes ICT verzorgt voor u het beheer, de updates en het onderhoud en beveiliging zodat u er geen omkijken naar heeft.

Heeft u een vraag?

Heeft u behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen uw graag.

tel: 0544- 72 41 90