Continuïteit bedrijfsvoering

Continuïteit van uw onderneming
Plotselinge uitval van uw server of netwerk? Essentiële gegevens voor uw bedrijfsvoering kwijtgeraakt? Telefonisch onbereikbaar? Als ondernemer moet u hier niet aan denken. Continuïteit en beveiliging van uw kantoorautomatisering zijn voor uw bedrijf onmisbaar. U bent immers in grote mate afhankelijk van een goedlopende ICT-omgeving. Met Steentjes ICT haalt u ervaren en onafhankelijke professionals in huis. We zorgen ervoor dat de continuïteit van uw bedrijfsvoering is gewaarborgd.

ICT-businesspartner
Betrouwbaarheid en gemak staan voorop bij automatisering. Met onze ruime ervaring en kennis en een Achterhoekse no-nonsense-instelling denken wij graag met u mee. Van advies en implementatie tot beheer is Steentjes ICT uw businesspartner op maat. Als externe ICT-partner van uw bedrijf zijn wij flexibel inzetbaar en bieden wij een totaaloplossing. Zo kunt u zich richten op zaken waar ú goed in bent. We maken u graag inzichtelijk waar verbeteringen en besparingen mogelijk zijn.

ICT zonder zorgen
Met Steentjes ICT kiest u voor ICT zonder zorgen! Interesse in een vrijblijvende kennismaking? Wij horen graag waarmee wij u kunnen helpen.

Heeft u een vraag?

Heeft u behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen uw graag.

tel: 0544- 72 41 90