Camerabewaking

Continuïteit van uw onderneming

Verhoog de veiligheid met een camerasysteem

Ook als je er over nadenkt om de veiligheid of goede werking in je bedrijf ( personeel, contact met klanten, diefstalpreventie… ) of woning te verbeteren, kan camerabewaking een uitkomst bieden waar andere detectoren tekort schieten. Camerasystemen registreren echter véél meer dan enkele signalen of storingen zoals andere detectoren. Bij het plaatsen van camerabewaking is het dus belangrijk goed op de hoogte te zijn van de plaats van plaatsing, mogelijkheden én plichten die het installeren van camerabewaking met zich meebrengt.

 

Voordelen

Als het om camerabewaking gaat zijn er vele voordelen, zoals:

– Een camerabewaking is handig om te zien wat er rondom en/of in uw huis/winkel aan de hand is. Zo heeft u een goed overzicht wat er allemaal gaande is in de buurt waar u de camera gevestigd heeft.

– Als u een camera voor de deur heeft geplaatst kan u ook heel goed zien wie er voor de deur staat of wie er allemaal langs zijn geweest

– Een camerabewaking systeem schrikt de meeste dieven af en haken dan af om in te breken.

–  Mocht het toch nog voorkomen dat een dief een poging doet om bij u in te breken dan heeft u in ieder geval beeldmateriaal waar de dader opstaat. Dit maakt ook het onderzoek proces bij de politie makkelijker zodat de dader sneller en makkelijker opgepakt kan worden.

– Mocht het zijn dat u iemand in uw huis in de gaten wilt houden dan kan dit natuurlijk ook met een spy camera.

– Camerabewaking kan niet alleen u maar ook uw buren helpen. Stelt u zich voor dat er een paar huizen verderop is ingebroken dan kan het zijn dat de camera de dader mogelijk heeft gefilmd.

– Bent u eigenaar van een winkel? Dan kan u met behulp van camerabewaking alles in de gaten houden.

 

Interesse

Met een effectief camerabewakingssysteem heeft u de beveiliging van uw bedrijf goed en praktisch geregeld. Niet alleen als er iets gebeurt, maar vooral preventief. U heeft altijd en overal via de computer, smartphone of tablet zicht op wat er in en rond uw bedrijf gebeurt. Even niet op de zaak of op vakantie? Met een camerabewakingssysteem van Steentjes ICT houdt u toch een oogje in het zeil.

Steentjes ICT levert en installeert kwalitatief hoogwaardige camera’s met bruikbare bewakingsbeelden van HD-kwaliteit. Wij helpen u met een oplossing op maat. Bel ons voor meer informatie. 

Heeft u een vraag?

Heeft u behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen uw graag.

tel: 0544- 72 41 90